Hapstone Silicio karbido milteliai akmenų lyginimui 100g

Naudojant galandinimo akmenis laikui bėgant atsiranda jų nusidėvėjimo požymių, jų paviršius pradanda plokštumą. Silicio karbido milteliai naudojami kaip išlyginimo priemonė pirminiam plokštumui atkurti.

Ant stiklo arba veidrodžio užbarstykite maždaug ½ arbatinio šaukštelio silicio karbido ir įpilkite šiek tiek vandens. Trindami akmenį į abrazyvinius grūdelius, nušlifuosite iškilusias akmens vietas ir atstatysite plokštumą.

Paimkite muilo akmens pieštuką ir ant akmens paviršiaus nubraižykite kryžminį raštą (tinklelį). Šis žingsnis svarbus , todėl jo nepraleiskite. Lyginimo proceso metu pirmiausia nusišlifuos labiausiai atsikišusios dalys ir lyginti reikia tol kol nenusišlifuos visas tinklelis. Kol yra tinklelio likučių, tol geometrija dar pilnai nėra atstatyta.

Visada įpilkite vandens, kad susidarytų suspensija, o ne sausas SiC. Stenkitės tolygiai išnaudoti visa stiklo plotą. Laikui bėgant jūsų stiklas nusidėvės, nes SiC veikia ir stiklą.

Kietiems akmenims stambus SiC bus pagrindinis abrazyvas. Kai SiC suyra, įdėkite dar vieną žiupsnelį (atnaujinkite). Jei suspensijos yra per daug, nuvalykite stiklą. Naudokite metalinę liniuotę, kad patikrintumėte plokštumą. Jei nesate tikri, dar kartą nubraižykite kryžminį raštą.

Svarbu. Dirbant lyginimo darbus labai svarbi abrazyvinė higiena . Neleiskite, kad dirbant su smulkiais milteliais liktų bent viena stambių miltelių dalelė.

%D0%B2%20%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83%2080.jpg

Silicon carbide 80 grit (200/160 mkm)

F 80 . Flattening of very coarse stones (60 - 150 grit)

Silicon carbide 120 grit (125/100 mkm)

F 120
Flattening of any stones (180 grit and above)

F 280Lapping of medium waterstones (400 - 1000 grit)

F 500Lapping of fine waterstones (2000 grit and above), natural stones, alumina ceramic

F 1000Lapping and honing of ultra-fine natural stones and sintered alumina ceramic

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: