Storio kompensatorius Hapstone RS

Storio kompensatorius  yra patogus įrankis, padedantis išlaikyti pasirinktą galandimo kampą, kai "Hapstone" galąstuvuose naudojami skirtingo storio galandimo akmenys. Nepatartina apsiriboti ir prisirišti  prie vien tik vieno storio akmenų rinkinio. Turint daugybę puikių skirtingo storio akmenų, nereikia riboti savo galimybių.

Kokia problema naudojant skirtingo storio akmenis?

Kai galąstuve naudojate skirtingo storio akmenis, nereguliuojant gali pasikeisti horizontalaus veleno kampas, todėl gali nukentėti galandimo rezultatai. Storio kompensatorius tarnauja kaip inkaras (atskaitos taškas), užtikrinantis pastovų galandinimo kampą.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminis

Vidinis skersmuo: 12 mm

Suderinamumas: Hapstone RS

Kaip naudoti:

Naudojimas: Surinkdami galąstuvą, ant vertikalaus veleno uždėkite storio kompensatorių.

Pradėkite nuo pirmojo akmens įdėjimo į galąstuvą ir nustatykite norimą galandimo kampą.

Tada įstatykite storio kompensatorių į darbinę padėtį ir pritvirtinkite jį nykščio varžtu. Darbinė padėtis yra žemiau sukimosi taško.

Atstumas tarp storio kompensatoriaus ir šarnyro turi atitikti akmens storį, kaip matavimo orientyrą naudojant patį akmenį.

Užfiksavus padėtį, kompensatorius turėtų išlikti nepaliestas viso galandimo proceso metu.

Pereidami nuo vieno akmens prie kito, sureguliuokite posūkio tašką taip, kad jis atitiktų kito akmens storį. Šis reguliavimas išlaiko horizontalaus veleno kampą, todėl užtikrinami nuoseklūs ir tikslūs galandimo rezultatai.

THICKCRS

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: