Hapstone RS BLACK peilių galąstuvas

Hapstone RS – ukrainiečių meistrų iš Hapstone sukurta peilių galandimo sistema . Penkerių metų patirtis gaminant galandimo sistemas leido sukurti inovatyvų ir unikalų peilių galąstuvą.Nauja sistema nustebins savo efektyvumu ir paprastumu. Jei norite, kad jūsų peiliai virtuvėje, darbe ar gamtoje būtų visada aštrūs, Hapstone RS yra puikus pasirinkimas.

Hapstone RS užtikrina galandimo tikslumą ir kontrolę. Galąstuvo pagalba be didelių pastangų pagaląsite peilius jums reikiamu kampu. Dėl intuityvios sąsajos ir patogaus dizaino naudojimasis galąstuvu tampa lengvu ir maloniu procesu.

Hapstone RS sistema yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir patikimumą. Ji yra kompaktiška , lengvai transportuojama, todėl idealiai tinka tiek naudojimui namuose, tiek profesionalioje veikloje.

Hapstone RS Black komplektacija

Pagrindas (platforma)

Iš vientiso ruošinio išfrezuoti maži spaustukai Hapstone RS 2 vnt.

Hapstone RS pasukimo modulis

Magnetinis greitojo nuėmimo modulis

Ribotuvas su spyruokle

Akmens storio kompensatorius

Papildomas spaustukų varžtų komplektas

Markeris

Skaitmeninis kampamatis

Šešiakampis atsuktuvas (3mm)

DĖMESIO: Komplekte galandimo akmenų nėra. Jie užsisakomi atskirai:

Galandimo akmenys Hapstone galąstuvams

Visų tipų peilių galandimas

Galandimo sistema sukurta siekiant kuo didesnio universalumo. Ja galima galąsti peilius, kurių geležtės ilgis yra nuo 40 iki 230 mm , o storis iki 6 mm. Tad lengvai pagaląsite kišeninį peiliuką, šefo peilį ar net kapoklę.

Magnetinis greito nuėmimo modulis

Puikus ir naujoviškas 360° magnetinis greito nuėmimo modulis yra sistemos pagrindas, leidžiantis galąsti neįtikėtinai lengvai , patogiai ir laisvai. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina jo ilgaamžiškumą ir patikimą  tarnavimą ilgą laiką.

Unikali magnetinio tvirtinimo sistema užtikrina saugų ir stabilų modulio ir galandimo sistemos ryšį. Galandimo procesą galite visiškai kontroliuoti, todėl jūsų peilis bus galandamas itin tiksliai ir nuosekliai.

Hapstone RS bendra  specifikacija

Svoris: 2,5 kg

Sistemos matmenys: 280x143x188 mm

Mažiausias geležtės ilgis: 40 mm

Didžiausias geležtės ilgis: 230 mm

Didžiausias geležtės storis: 6 mm

Mažiausias galandimo kampas: 12°

Didžiausias galandimo kampas: 30°

Naudojamų akmenų dydžiai:

6" x 1" (150 x 25 mm)

4" x 1" (100 x 25 mm)

Didžiausias spaustukų skaičius: 4

Hapstone RS gamybai naudojamos medžiagos

Kuriant Hapstone RS daug dėmesio skirta detalėms ir medžiagoms, užtikrinančioms patikimą sistemos veikimą ir ilgaamžiškumą. Iš vientiso gabalo išfrezuoti kampiniai spaustukai pagaminti iš aviacinio aliuminio, o kreipiančiosios iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno. Akmenų laikiklis, varžtai, spaustuvai ir pasukimo modulio korpusas pagaminti iš tvirto aviacinio aliuminio. Dėl sunkaus 8 mm storio plieninio pagrindo su silikoninėmis kojelėmis galąstuvas yra visiškai stabilus.

HAPSTONE-RS BLACK

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: