Peilis Baltic Blades Kopa

Vienas iš vaizdingiausių Lietuvos kraštovaizdžių -Nidos kopos. Didingos ,užburiančios ir nepakartojamos savo kintančiomis formomis. Taip apibūdinti galima ir Kopa peilį, atkartojant jų formos elementus. Grakščios rankenos formos sklandžiai pereina į kylančių ir besileidžiančių linijų geležtę.

Kopa pasižymi optimalia ergonomika. Plona rankena, su paryškinta tekstūruota priekine dalimi užtikrina patikimą sukibimą net ir sudėtingiausiomis sąlygomis. Patogi piršto atrama pentyje suteikia patogumo atliekant kruopščius, tikslumo reikalaujančius darbus.

Kopa yra kompaktiškas peilis pasižymintis universalumu. Plati geležtė leidžia suformuoti ilgą pjaunančią briauną – galite atlikti ilgus pjūvius. Tuo pačiu nedidelis geležtės ilgis garantuoja patikimą valdymą, patogu dirbti esant ribotai erdvei.

Geležtė iš AEB-L plieno tvirta ir lengvai prižiūrima, todėl peilis idealiai tinka intensyviai naudojimui. Keletas greitų brūkštelėjimų galąstuvu ar brūkštu ir peilis paruoštas darbui. Kiekvienas Kopa peilis komplektuojamas su odiniu dėklu iš kokybiškos itališkos odos.

Pagaminta Lietuvoje

BBK

Charakteristikos

Geležtės plienas:
AEB-L
Kietumas HRC
61
Geležtės ilgis:
100 mm
Geležtės storis:
3.5 mm
Visas ilgis
230 mm

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: