Peilis Baltic Blades Angis Gen 2

Ieškote  EDC (kasdieninio nešiojimo) peilio fiksuota geležte ? Dauguma jų dideli ir nepatogūs, tad norintiems kažko kompaktiškesnio tenka rinktis peilį su atlenkiama geležte. Bet mes galime jums pasiūlyti alternatyvą .Tai itin lengvas EDC peilis fiksuota geležte.

Šis peilis išsiskiria ne tik savo funkcionalumu, bet ir išskirtiniu dizainu. Smailus galas, ryžtingos geležtės linijos ir rankeną apsivijęs parakordas . Įkvėptas angies (angis yra vienintelė nuodinga gyvatė Lietuvoje), šis peilis yra ne tik įrankis, bet ir stilingas aksesuaras.

Jis puikus jūsų pagalbininkas mieste- atidarysite ar pakuosite siuntą, nupjausite virvutę ar padrošite pieštuką biure. Be abejo peilis nesunkiai ras vietos ir keliautojo kuprinėje.

Austriškas nerūdijantis N690 plienas - geras pasirinkimas tokio tipo peiliams. Jis nereikalauja daug priežiūros, nerūdija ir ilgai išlaiko aštrumą. Jį itin lengva galąsti, net jeigu esate pradedantis galąstojas.

Komplekte yra kydex dėklas-nedidukas,patogus ir saugus. Peilį galite saugiai nešioti kišenėje ir reikalui esant jis bus lengvai pasiekiamas.

 

Pagaminta Lietuvoje

BBAG2

Charakteristikos

Geležtės plienas:
N690
Kietumas HRC
60
Geležtės ilgis:
50 mm
Geležtės storis:
3 mm
Visas ilgis
130 mm
Svoris
Su dėklu ~38g
Tik peilis ~26g

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: