• Išparduota

Elektrinis peilių galąstuvas Work Sharp Culinary E2

"Work Sharp Culinary E2"- elegantiško dizaino elektrinis peilių galąstuvas. Juo lengva naudotis ir jis sukurtas taip, kad taps neatskiriama jūsų virtuvės dalimi. Pasirūpinkite, kad jūsų virtuviniai peiliai ir žirklės visada būtų puikios būklės!

Vieną kartą paspauskite įjungimo mygtuką ir galite pradėti galąsti. Galąstuvas sustos automatiškai. Pagaląsite peilį per vieną minutę. Kompaktiško dizaino dėka "Work Sharp Culinary" neužims daug vietos ant jūsų stalviršio. Galite galąsti ne tik virtuvinius peilius, pavyzdžiui, šefo peilius ar nedidelius peiliukus, bet ir žirkles bei dantytus peilius!

Kampo kreiptuvai užtikrina, kad peilį visada galąstumėte 20 laipsnių kampu. 

Pagrindinis skirtumas nuo kitų  Work Sharp peilių galąstuvų yra tas, kad "Culinary E2" naudoja lanksčius galandinimo diskus, o ne galandimo juosteles. Diskeliai yra 120 grit grūdėtumo. Todėl galąstuvas greitai pagaląs netgi bukus peilius! Galandimo diskelius galite lengvai pakeisti patys. Galąstuvas taip turi integruotą smulkų galandimo diskelį galutiniam galandimui. Jį taip pat galite naudoti greitam aštrumo atstatymui ir periodinei priežiūrai.

WSCPE2

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: