Peilis Benchmade Taggedout 15535

Benchmade Taggedout 15535 yra lengvas medžioklinis kišeninis peilis, pagamintas JAV. Taggedout sukurtas medžiotojams, keliaujantiems ilgus atstumus kuriems kiekvienas gramas kuprinėje yra svarbus. Dėl savo dydžio peilis yra lengvas. Taggedout sveria tik 60 gramų ir  turi  9 cm geležtę! Tikrai retas svorio ir geležtės ilgio derinys.

Geležtė iš CPM154 plieno, kurio kietumas yra 58-61 HRC. Labai plonai suvestais ašmenimis. Puikiai tinka ruošti maistą ar darinėti žvėrieną. CPM154 yra amerikietiškas plienas, populiarus dėl gero  aštrumo išlaikymo. Jis kietas, lengvai galandamas.

Rankena gaminama iš Grivory. Tai lengvas ir nepaprastai tvirtas plastikas. „Benchmade“ padirbėjo ties geležtės užrakto tvirtumu. Rankenos priekis sutvirtintas plieninėmis plokštelėmis. Ašies užraktas įprastai turi plieninį fiksatorių. Siekdama sutaupyti svorio, „Benchmade“ patobulino „Taggedout“ ir pakeitė šią dalį titanine versija. Šiek tiek , bet lengvesnis.

Benchmade Taggedout turi trumpesnį kišeninį segtuką. Taip susitaupo dar truputį svorio. Segtukas perstatomas, todėl peilis tinkamas naudoti kairiarankiams ir dešiniarankiams. 

15535

Charakteristikos

Rankena:
Grivory
Geležtės plienas:
CPM-154
Kietumas HRC
58-61 HRC
Geležtės ilgis:
8,89 cm
Geležtės storis:
2.286 mm
Visas ilgis
20,65
Svoris
59.534g
Fiksatoriaus tipas :
Axislock

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: