• −20%
  • Išparduota

Virtuvinis peilis Böker Core Professional Santoku Hollow Edge

Tvirta geležtė gaminama iš chromo-molibdeno-vanadžio plieno (X50CrMoV15).Šis plienas puikiai tinka aukštos kokybės virtuvės peiliams ir dėka 53.9 papildomo ypatingo apdirbimo proceso optimizuojamas iki 58 HRC kietumo. Tradicinio rankinio apdirbimo metu geležtė poliruojama iki blizgesio. Tai suteikia papildoma atsparumą dilimui ir užtikrina nepriekaištingą pjovimą.

Kaltinė atrama užtikrina patikimą sukibimą ir apsaugo nuo galimų sužalojimų. Dėl ypatingo dizaino visų šios serijos peilių geležčių galinė dalis yra švelniai suapvalinta. Peilis patogiai guli rankoje kiekvienoje suėmimo padėtyje- galite patogiai ir ilgai dirbti nepavargdami.

Praktiška ir idealių proporcijų plastikinė rankena užbaigia harmoningą vaizdą. Peiliai yra atsparūs drėgmei ir gali būti naudojami profesionalioje virtuvėje, nes atitinka aukščiausiems higienos standartams.

Virėjo(šefo) peilis yra vienas iš svarbiausių peilių virtuvėje ir bene pagrindinė jos įrangos dalis. Jo geležtė yra šiek tiek platesnė ir ilgesnė nei universalaus peilio. Plonas galiukas idealiai tinka svogūnams ar smulkioms daržovėms pjaustyti. Dėka ilgio jį galima naudoti kaip mėsos pjaustymo peilį. Taip su juo be problemų galima doroti net ir dideles daržoves.

130840

Charakteristikos

Rankena:
Plastikas
Geležtės plienas:
X50CrMoV15
Geležtės ilgis:
20,70cm
Visas ilgis
34,00cm

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: