Virtuvinis peilis Tojiro Pro DP Petty knife 150 mm

Universalus peilis yra pagrindinis pagalbininkas kiekvienoje virtuvėje. Jis skirtas paruošiamiesiems darbams: daržovių, šakniavaisių valymui ir pjaustymui, produktų smulkinimui. Šį peilį taip pat galima pasiimti į užmiesčio namą ar žygį. Jis neužima daug vietos ir padės supjaustyti bet kokį produktą.

Universalaus virtuvinio peilio ypatumas yra jo naudojimo paprastumas. Ergonomiška rankena ir trumpa geležtė leidžia ilgai dirbti nepavargstant ir sėkmingai susidoroti su bet kokia užduotimi.

Geležtė pagaminta iš puikaus plieno VG-10, kuris garsėja savo tvirtumu ir aštrumo laikymu. Plienas užgrūdintas iki 60 HRC kietumo. Dėl šių savybių šie peiliai mėgstami profesionalų, kurie nevisada turi daug laiko peilių priežiūrai ir galandimui.

Šios serijos peiliai turi specialias neslidžias rankenas, pagamintas iš 18-8 nerūdijančio plieno. Rankena padengta specialiu sluoksniu, leidžiančiu patogiai laikyti peilį net ir šlapia ranka, o banguota forma ne tik džiugina akį, bet ir suteikia papildomo saugumo.

Nerekomenduojame plauti indaplovėje.

Bendras ilgis 260 mm. ;Geležtė 150mm;  HRC 60+/- 1 ;Peilio tipas:universalus peilis (Petty) .

F-884

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: