Peilis Benchmade Anonimus  539GY peilis

Kai turite pašonėje Benchmade 539GY AИOИIMUS™ galite drąsiai priimti laukinės gamtos metamus iššūkius.

Benchmade Anonimus 539GY yra tvirtas fiksuotas peilis, kuris  specialiai sukurtas nuotykiams ir išgyvenimui gamtoje. Geležtė turi pirštų apsaugą, todėl jūsų pirštai bus saugūs net ir atliekant sunkesnius pjovimo darbus. Taip pat geležtė turi specialią pusapvalią išėmą aštriais kraštais ugnies skeltuvui.

Rankena pagaminta iš G10 - tvirto sintetinės dervos ir stiklo pluošto kompozito. Rankenos tekstūra užtikrina puikų sukibimą. Gale yra skylė virvutei.

Benchmade Anonimus geležtė gaminama iš CPM-CruWear®  .Tai labai atsparus dilimui , gerai išlaikantis aštrumą įrankinis plienas. „CruWear“ taip pat žinomas dėl savo tvirtumo. Benchmade  užgrūdina plieną iki 63-65 HRC! Vienintelis dalykas, į kurį reikia atsižvelgti, yra atsparumas korozijai. Jis nėra visiškai nerūdijantis. Laimei, graži Cerakote danga apsaugo geležtę nuo išorės poveikio.

Benchmade Anonimus komplektuojamas su Boltaron termoplastiko dėklu(tinka iki 5 cm pločio diržams) . Dėklas turi nedidelį elastiško nailono gabalėlį, specialiai pritaikytą ugnies skeltuvui.

539GY

Charakteristikos

Rankena:
G-10
Geležtės plienas:
CPM Cru-Wear(63-65 HRC)
Geležtės ilgis:
12,7 cm
Geležtės storis:
2,9 mm
Visas ilgis
24,97 cm
Svoris
168,4 g

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: